Алек Младенов раздаде рози на няколко момичета, но ненадейно прекъсна церемонията

...
Алек Младенов раздаде рози на няколко момичета, но ненадейно прекъсна церемонията
Коментари Харесай

Безпрецедентна ситуация в Ергенът

Алек Младенов раздаде рози на няколко девойки, но ненадейно прекъсна церемонията и я напусна

На церемонията на розата, която е най-очаквания миг в сантименталното шоу " Ергенът "  се случи нещо невиждано до момента. Алек Младенов раздаде рози на няколко девойки, но ненадейно прекъсна церемонията и я напусна. Доста девойки останаха без заветното цвете, само че това не значи, че ще отпаднат от формата, а ергенът изясни, че приключва церемонията, с цел да си обясни обстановката и да има цялостна картина на това, което се случва във вилата.

Кандидатките за сърцето на Алек замръзнаха на местата си и се зачудиха по какъв начин да постъпят след този непредвиден случай. Участничката, която имаше виновност за това събитие се оказа най-младата Валерия, която не почете ергенът на дадената от него вечеря, а  Алек ядосан напусна масата.

На коктейла идната вечер всички се натискаха за среща с ергена, за да му се мазнят и изясняват.

Зрителка направи портрет на участничките: ”Единственото чисто създание в къщата е Милена. Но тя  горката има толкоз доста контузии и е беззащитна и затворена. Всички останали носят в себе си по някой дявол. Най-антипатични са ми Валерия, Теа и Силви. Вики е пъклен долна клюкарка, Кристина е подмазвачка, Габриела се има за водач, само че със садистични мисли и е зла, а сестра й е нелепа и объркана, само че влезе  ли във кино лентата, дръжте се. Киара е класическа кокетка, търси камерата и славата. Неутрални, само че не за подценяване са Надежда (класна и умна жена) и Магдалена (голяма палавница).Предаването е пъклен пошло, само че става за дипломна работа на психотерапевт!

Източник: Фейсбук
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР